Coinmarketcap introduceert een ‘Headlines’-sectie voor Crypto News Updates

Coinmarketcap blijft evolueren en heeft nu een kopgedeelte voor crypto-nieuwsupdates.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, maakte de aankondiging op Twitter via een peiling met de vraag of crypto-nieuws een goed idee was op Coinmarketcap.

 

De nieuwe koppen sectie belicht topnieuws in het crypto-couplet.

Headlines op Coinmarketcap heeft ook een signaleringstabblad met de laatste updates voor projectontwikkeling. icon kopen is redelijk.

 

 

De populaire crypto-ranglijstwebsite van Coinmarketcap is voortdurend geëvolueerd sinds Binance het platform begin april dit jaar verwierf. Tijdens de aankondiging van de overname in april verduidelijkte de CEO van Binance, Changpeng Zhao, dat Coinmarketcap een onafhankelijke entiteit zou zijn die transparantie in de industrie zal brengen en onbevooroordeelde cryptogegevens zal blijven verstrekken. cardano koers verwachting is hoog.

 

Coinmarketcap lanceert een Headlines-sectie voor Crypto News

Het is met deze visie om voortdurend de meest nauwkeurige, tijdige en hoogwaardige crypto-informatie te bieden, dat Coinmarketcap een ‘Headlines’ -gedeelte op de site heeft gelanceerd om het laatste nieuws in Crypto News en projectupdates te bieden.

 

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, maakte de aankondiging via een Twitter-enquête waarin werd gevraagd of gebruikers crypto-nieuws op Coinmarketcap wilden ontvangen. Op het moment dat dit werd geschreven, was 58% van de respondenten voor het idee.

 

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share