Bitcoin bereikt het hoogste punt ooit van $ 19.857, waardoor het rendement sinds het begin van het jaar 177% is

“De Bitcoin-correctie duurde niet lang en de cryptocurrency had opnieuw het vizier op nieuwe hoogtepunten”, zei een senior marktanalist bij OANDA.

 

Bitcoin bereikte maandag een recordhoogte en steeg tot boven de piek die in december 2017 werd bereikt.

De meest populaire cryptocurrency ter wereld klom maar liefst 8,7%, tot $ 19.857,03, waarmee de winst sinds het begin van het jaar 177% is.

“De Bitcoin-correctie duurde niet lang, en de cryptocurrency had opnieuw zijn zinnen gezet op nieuwe hoogtepunten”, zei een senior marktanalist bij Oanda.

De stijgende inflatie en de steeds negatiever wordende opvattingen over het moderne monetaire beleid dwingen beleggers om alternatieve manieren te zoeken om de waarde van hun kapitaal te behouden, aldus de medeoprichter van Chainlink.

Bezoek de startpagina van Business Insider voor meer verhalen.

Bitcoin bereikte maandag een recordhoogte en brak daarmee zijn intraday-record van december 2017.

 

De meest populaire cryptocurrency ter wereld steeg met maar liefst 8,7% tot $ 19.857,03, waarmee de winst sinds het begin van het jaar 177% is. Vorige week crashte de cryptocurrency met $ 3.000 via Thanksgiving nadat het nemen van grote winsten op de prijzen drukte. Aave is druk bezocht.

 

“De Bitcoin-correctie duurde niet lang, waarbij de cryptocurrency opnieuw op nieuwe hoogtepunten gericht was, met $ 20.000 het uiteindelijke doel op korte termijn”, aldus Craig Erlam, een senior marktanalist bij Oanda. “Een verhuizing naar onbekend terrein en de psychologische boost die met een dergelijke stap zou komen, zouden Bitcoin agressief hoger kunnen stuwen.”

 

 

Cameron Winklevoss, een medeoprichter van de crypto-uitwisseling Gemini, zei dat het potentieel van het token om goud te onttrekken als een waardeopslag, betekent dat de prijs 25 keer $ 19.000 zou kunnen bedragen. “Geen enkel ander liquide middel in het universum kan deze omvang van asymmetrische uitbetaling in het komende decennium op geloofwaardige wijze bieden”, tweette hij. Cardano kopen kan op elk manier.

 

Sergey Nazarov, de medeoprichter van Chainlink, zei dat hij verwachtte dat de prijs uiteindelijk $ 100.000 zou breken omdat het ‘digitale goud’-verhaal lijkt te zijn genormaliseerd.

 

Hij zei dat twee factoren de prijs boven $ 100.000 zouden doen stijgen.

 

Ten eerste leiden de stijgende inflatie en de steeds negatiever wordende opvattingen over het moderne monetaire beleid ertoe dat mensen en instellingen op zoek gaan naar alternatieve manieren om de waarde van hun kapitaal te behouden, zei Nazarov. En de groeiende vraag naar rendement en de opkomst van “gedecentraliseerde financiering” of “DeFi” – de snelst groeiende sector in de blockchain-industrie – versnelt zijn groei.

 

“Simpel gezegd, de risico-opbrengstvergelijking begint te veranderen van traditionele financiële activa die rendabel zijn, minder risicovol en betrouwbare opslag van rijkdom die bestand is tegen inflatie, naar Bitcoin en verschillende crypto-activa als bronnen van opbrengst, steeds minder risico, en een betrouwbare voorraad rijkdom, ‘zei hij.

 

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share